Hyr lägenhet i Borås

För hyresgäster
För hyresgäster

Välkommen hem till Borås!

Hitta ditt hem bland våra trivsamma hyreslägenheter i Borås! Victoriahems bostäder ligger i Sjöbo och på Hässleholmen. Lägenheterna är moderna och bekväma och ligger nära natur och grönområden.

Bostadsområdena är barnvänliga med skola och förskola i närheten. Och det är inte långt till centrum eller högskolan. Med smidig påfart till RV40 når du Göteborg på 45 minuter.

Vill du hyra lägenhet i Borås? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Möblerat vardagsrum i ledig lägenhet i Borås

Vi bjuder på en del av hyran i två år

Vi har ett utvalt antal lägenheter i Borås där vi bjuder på en del av månadshyran för dig som är ny hyresgäst hos oss under de två första åren.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om erbjudandet.

Tips! Kolla efter lediga lägenheter med ikonen Erbjudande just nu, och enklast gör du det genom att klicka i bildlista över lediga lägenheter i Borås.

Vi har lägenheter för dig som studerar i Borås

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet i Borås kan du bo själv eller tillsammans med vän både under och efter studietiden. Hos oss kan du plugga lugnt!

Lägenhet vs. studentlägenhet

När du hyr en "vanlig" hyreslägenhet har du ett riktigt hyreskontrakt med besittningsskydd. Det innebär att så länge du som hyresgäst sköter dig och betalar hyran i tid så har du rätt att bo kvar så länge du önskar.

Studentlägenheter är en typ av kategoriboende där hyresgästen måste uppfylla krav som är specifika för typen av boende. För att få en studentlägenhet måste man vara student eller vara en blivande student som är antagen till en eftergymnasial utbildning. För att behålla kontraktet måste man ta sina studiepoäng. Om man inte tar sina poäng eller inte längre studerar så måste man flytta ut.

Hyr en modern lägenhet i Borås

Vi erbjuder 950 hyreslägenheter i områdena Sjöbo och Hässleholmen. Välj bland stora generösa bostäder eller kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder ljusa och moderna lägenheter med genomgående hög standard. Vi ger våra gemensamma utrymmen extra omsorg så att de blir attraktiva och naturliga mötesplatser för alla åldrar. 

Hos oss kan du hyra en härlig lägenhet utan att stå i bostadskö.

Välkommen hem till oss i Borås

Vi vill att du ska trivas hos oss – i ditt hem, i huset, med grannarna, gården och staden. Varje dag jobbar vi med att skapa trivsel och hålla det rent och snyggt i våra områden i Borås. Våra boende uppger att de är nöjda med oss, vilket är ett gott betyg att vi skapar riktigt bra platser att leva på.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt – välkommen hem till ett bekvämt boende hos oss i Borås.

16 nya hyreslägenheter i Borås

Vi bygger nytt för att skapa fler bostäder och ännu attraktivare bostadsmiljöer. På Hässleholmen i Borås har vi byggt ett nytt hyreshus som stod färdigt 2020. Huset som är byggt av trä, består av två våningar med en loftgång. 

Samtliga 16 lägenheter har en egen ingång med säkerhetsdörr och balkong eller trevlig uteplats på markplan. Lägenheterna är ljusa och moderna med en genomgående hög standard.

Kontakta vår uthyrare

Vill du veta mer om våra lediga ­lägenheter i Borås eller boka visning? Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö. Boka visning vardagar, kvällar eller helger. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lägenhet i Borås som passar dig.

Hamid

Hamid

Plugga lugnt hos oss!

Hos oss får du ett riktigt hyreskontrakt till en riktig lägenhet. I vår hyreslägenhet i Borås kan du bo själv eller tillsammans med vän både under och efter studietiden. 

Lägenheter för studenter i Borås

Våra områden i Borås

Hyreslägenheter på Hässleholmen

Hässleholmen är en stadsdel i östra delen av Borås med cirka 3,5 kilometer till centrum och Högskolan i Borås. Det är ett barnvänligt område med naturen nära inpå.

På Hässleholmen har du närhet till vandringsleder omkring Kypesjöarna. Här finns även stora grön- och parkområden i närheten av våra hus. På Hässle torg finner du bland annat matbutik, pizzeria, medborgarkontor, bibliotek samt fritidsgård.

  • Bra parkeringsmöjligheter
  • Naturnära stadsdel
  • Innergård med lekplats och grillplats

Ledigt i området

På Hässleholmen finns två grundskolor och förskolor att välja mellan. På flera ställen i stadsdelen finns tillgång bastu och tennisbanor. Det är nära till Boda idrottsplats.

Adresser i området

Marklandsgatan Solvarvsgatan

Hitta på karta

Hyreslägenheter i Sjöbo

Sjöbo är en stadsdel i norra Borås. Med buss åker du till centrum och Högskolan i Borås på 14 minuter.

Här har du närhet till badplatser och Sjöbo torg som erbjuder butiker och apotek. Mellan Sjöbo och centrum finns Borås djurpark, Borås Arena samt handelsområdet Knalleland.

I anslutning till Sjöbo torg finns Sjöboskolan med förskola-årskurs 6. På Framtid Sjöbo erbjuds en rad aktiviteter av lokala föreningar och organisationer.

  • Gångavstånd till förskola och skola
  • Naturnära stadsdel
  • Innergård med lekplats och grillplats

Ledigt i området

Nära Sjöbo finns vackra naturområden som exempelvis Öresjön i norr, ån Viskan samt Rya åsar och Boråsparken i söder.

På Borås Stads hemsida boras.se hittar du information om förskolor, skolor samt fritidsverksamhet i området.

På Sjöbo erbjuder vi hyreslägenheter från ett till fyra rum och kök, som alla ligger i fyravåningshus. 

Adresser i området

Ekängsgatan

Hitta på karta

Aktuellt

Sval Bostad Under Sommaren

Så håller du lägenheten sval på sommaren

Det kan bli varmt i lägenheten under sommaren. Men det finns saker du kan göra för att få lite svalka.

Läs mer
Regler Om Grillning Vid Fastigheter

Bra att veta om grillning och eldningsförbud

Våren och sommaren är härliga tider för att grilla och umgås! Då är det bra att veta vilka regler som gäller för att det ska vara säkert och minska ri…

Läs mer
Svarstider I Kundservice Hos Victoriahem

Bästa tiderna att ringa vår kundservice

Vissa tider går det snabbare att komma fram till vår kundservice i telefonen.

Läs mer

Den lilla staden med den stora stadens utbud

Borås är en stad som erbjuder en bra balans mellan med sin alldeles lagom storlek. Staden är tillräckligt stor för att ha många av storstadens fördelar, men också liten nog att vara trivsam och ge en familjär känsla. Här finns möjligheterna till både avkoppling och aktiviteter som gör det en attraktiv plats att bo och leva i.

Hos oss bor du i trivsamma hyreslägenheter i Borås med närhet till skola, förskola och natur.

Och det är inte långt till centrum eller högskolan. Med smidig påfart till RV40 når du Göteborg på 45 minuter.

Lediga hyreslägenheter i Borås

Tryggt och bekvämt att hyra lägenhet

Du vet varje månad vad dina utgifter för boendet blir – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller droppar kranen så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Välkommen hem till oss på Victoriahem!

Sök ledigt