2022-06-15

Nytt samarbete för ökad motion och hälsa

Nu kan våra hyresgäster och medarbetare ta del av ett förmånligt erbjudande hos vår nya samarbetspartner Mentra by SATS.

Vi vill uppmuntra till en ökad motion och hälsa. Med ett digitalt träningsutbud blir det enkelt.

– Vi vill gärna skapa mervärden för våra hyresgäster och vi har flera olika typer av erbjudanden som handlar om att göra vardagen lite enklare, eller sätta lite guldkant på den. Att vi nu kan lägga till en tjänst som underlättar fysisk aktivitet känns extra roligt. En digital tjänst också kan alla ta del av, oavsett var i landet man bor. Victoriahem äger 39 000 lägenheter i 31 kommuner, säger Peter Ullmark, vår COO.

I den digitala tjänsten Mentra by SATS ingår både hundratals träningspass och expertvägledning av handplockade coacher.

– Mentra av SATS har som vision att göra folk hälsosammare och gladare. Vi jobbar kontinuerligt med att motivera våra medlemmar till träning och rörelse, oavsett om man befinner sig hemma, ute, på jobb eller på gymmet. Vi är glada för att kunna erbjuda Nordens största utbud av träningspass till Victoriahems hyresgäster. Bli inspirerad av våra fantastiska coacher, musik från kända artister och pass anpassade till alla nivåer. Nu kör vi, säger Christian Øvregaard, Head of Mentra.

Läs mer om erbjudandet här

Arkiv

2024-05-13

Vi vill veta vad våra hyresgäster tycker

Läs mer

2024-04-25

Inas har koll på garaget i Husby

Läs mer

2024-03-27

Victoriahem i Västerås använder 30 procent mindre vatten

Läs mer

2024-03-25

Så fick Nesrin jobb hos Victoriahems entreprenör

Läs mer

2024-03-22

Så lyckas Victoriahem minska sin vattenförbrukning

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen