Den lilla staden med den stora stadens utbud

Borås är en stad som erbjuder en bra balans mellan med sin alldeles lagom storlek. Staden är tillräckligt stor för att ha många av storstadens fördelar, men också liten nog att vara trivsam och ge en familjär känsla. Här finns möjligheterna till både avkoppling och aktiviteter som gör det en attraktiv plats att bo och leva i.

Staden är känd för sin vänliga och välkomnande atmosfär. Den som bor här har tillgång till ett aktivt föreningsliv och erbjuds många möjligheter till att engagera sig i olika aktiviteter och projekt. Det finns också flera evenemang och festivaler som främjar samhällsgemenskap och skapar möjligheter för invånarna att lära känna varandra.

Borås är beläget i Västergötland och omgivet av vacker natur. Det finns många grönområden, parker och sjöar i närheten där man kan njuta av friluftsliv och aktiviteter som promenader, löpning och cykling. Dessutom är det inte långt till skogar och naturreservat för fler naturupplevelser.

Intresserad av att veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer en av våra uthyrare och berättar vad vi har som kan passa dig.

Kontaktuppgifter

Innehåll

Kontakta mig

Jag söker hyreslägenhet i Borås och är intresserad av att veta mer, och vill bli kontaktad.

Välkommen hem till Borås!

Här bor du i gröna och trivsamma bostadsområden med naturen inpå knuten. Du har närhet till det mesta, med förskola och skola i området. Och det är inte långt till centrum. 

Vi har över 950 trevliga hyreslägenheter med hög standard, stora generösa bostäder såväl som kvadratsmarta mindre lägenheter - vi har något för alla. Vi erbjuder förstahandskontakt på härliga lägenheter utan att stå i bostadskö.

Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Borås!

Läs mer om Borås

Att hyra känns tryggt och bekvämt

Inte minst idag när priserna stiger och stiger pga det ekonomiska läget. När du hyr din bostad vet du vad dina utgifter för boendet blir varje månad – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller  kranen droppar så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Lediga lägenheter i Borås