Linköping - en av landets bästa platser att bo

Staden är vackert beläget mitt på den bördiga Östgötaslätten, omgiven av öppna landskap, skogar och sjöar.

Linköping är en storstad, men här tar du dig runt smidigt som i en mindre stad. Du har nära till det mesta, natur med gröna stråk såväl som ett levande centrum med bra utbud av restauranger, cafeér, butiker och annan service. 

Här finns bra, väl utbyggd infrastruktur för att ta dig runt, eller för att pendla till närliggande städer. Linköping ligger mitt emellan Göteborg och Stockholm med bara en timmes resväg i respektive riktning. Förutom att tågtrafiken och närheten till E4:an så stoltserar även staden med en internationell cityflygplats.

Linköping är en snabbt växande stad - idag Sveriges femte största. Här bor ca 170 000 invånare, och befolkningen är relativt ung med en medelålder på 39 år. Kommunen är fylld med framtidstro, så mycket så att de använder det i sin reklam som "framtidsstaden Linköping."

Tidningen Fokus utnämnt Linköping till landets näst bästa plats att bo på bland Sveriges större städer. Här görs stora satsningar på att uppnå högställda hållbarhetsmål , och staden är diplomerade som Fairtrade City sedan 2009.

Linköpings universitet är enligt internationella rankningar bland de främsta universiteten i världen, inte minst för de många innovativa utbildningarna som erbjuds. Här bedrivs också världsledande, gränsöverskridande forskning inom en mängd områden.

Här finns nära samverkan mellan näringsliv, akademin och samhället – och Linköping Science Park tillsammans med LEAD, Linköpings företagsinkubator, skapar större och bättre företag samtidigt som det ges bra stöd till entreprenörer och start ups.

 

Här finns förutsättningarna för stora evenemang som konserter och sporthändelser. Två gånger om året hålls NärCon, som är Nordens största spel- och cosplayfestival. I Linköping är evenemangskalendern full! Besöksnäringen, alltså turism, är den snabbast växande branschen här.

Det här är en universitetsstad med ung befolkning som har driver lokala initiativ, som entreprenörer och även i föreningsform som ger puls och energi.

Nyfiken på att bo hos oss i Linköping?

Hos oss finns både stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter, nybyggt såväl som äldre fastigheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Välkommen hem till oss i Linköping!

 

Ja, jag är nyfiken

Intresserad av att veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer en av våra uthyrare och berättar vad vi har som kan passa dig

Kontaktuppgifter

Innehåll

Kontakta mig

Jag söker hyreslägenhet i Linköping och är intresserad av att veta mer, och vill bli kontaktad.

Välkommen hem till Linköping!

Universitetsstaden Linköping är en av de snabbast växande städerna i landet, och är Sveriges femte största stad. Det här är en stad stor nog för att ha det mesta, men litet nog för att det ska vara nära till allt. Här finns gröna, lummiga och trivsamma bostadsområden med naturen inpå såväl som centrum.

Vi har över 1 600 trevliga hyreslägenheter med hög standard, stora generösa bostäder såväl som kvadratsmarta mindre lägenheter - vi har något för alla. Vi erbjuder förstahandskontakt på härliga lägenheter utan att stå i bostadskö.

Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Linköping!

Läs mer om Linköping

Att hyra känns tryggt och bekvämt

Inte minst idag när priserna stiger och stiger pga det ekonomiska läget. När du hyr din bostad vet du vad dina utgifter för boendet blir varje månad – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller  kranen droppar så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Lediga lägenheter i Linköping
Sök ledigt