Eskilstuna - en mindre storstad med många fördelar

I vår lilla storstad är det mesta inom nära räckhåll, med korta avstånd och inte sällan mindre än 15 minuter bort. Det gör att livet blir enklare, med mer marginaler för att gå ihop vardagspusslet och få mer livskvalité.

Här finns både rikt kulturliv och föreningsliv, och framgångsfulla idrottsklubbar för bl a speedway, friidrott, handboll, gymnastik och fotboll. 

Eskilstuna ligger vackert vid Mälaren, nära skog och slätt. Här finns 22 naturreservat och 6 friluftsområde vilket innebär att du aldrig har långt till naturen, och det mesta är stadsnära vilket gör att du enkelt kan ta del och njuta av det.

Eskilstuna är en av världens mest miljösmarta industristäder, och är enligt brittiska tidningen The Guardian "Bäst i världen på återvinning". Kommunen har ett ambitiöst hållbarhetsarbetet och ett av målen är att alla invånare ska kunna ha möjligheten att leva hållbart. Inte konstigt att det är här du hittar ReTuna, världens första återbruksgalleria.

Det är smidigt att bo i Eskilstuna och pendla till Stockholm för arbete och studier. Från Eskilstuna till Stockholm Central tar det 45 minuter med tåg, till Västerås 30 minuter. De som väljer att arbeta på vägen kan effektivisera vardagen ytterligare. Fördelen med en mindre storstad som Eskilstuna är du ofta får mer boende för pengarna jämfört med t ex Stockholm. Pengar som du kan lägga på annat, eller extra plats för dagar när du arbetar hemifrån.

Nyfiken på att bo hos oss i Eskilstuna?

Välj mellan stora generösa bostäder och kvadratsmarta mindre lägenheter. Här finns något för alla. Vi erbjuder förstahandskontrakt på moderna hyreslägenheter utan kö.

Välkommen hem till oss i Eskilstuna!

Ja, jag är nyfiken

Intresserad av att veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer en av våra uthyrare och berättar vad vi har som kan passa dig

Kontaktuppgifter

Innehåll

Kontakta mig

Jag söker hyreslägenhet i Eskilstuna och är intresserad av att veta mer, och vill bli kontaktad.

Välkommen hem till Eskilstuna!

Eskilstuna är en av de snabbast växande städerna i landet, och kombinerar fördelarna med att vara en liten storstad. Gröna och trivsamma bostadsområden med naturen inpå knuten, med närhet till det mesta och korta avstånd! 

Vi har över 5 000 trevliga hyreslägenheter med hög standard, stora generösa bostäder såväl som kvadratsmarta mindre lägenheter - vi har något för alla. Vi erbjuder förstahandskontakt på härliga lägenheter utan att stå i bostadskö.

Välkommen att hitta ditt nya hem oss i Eskilstuna!

Läs mer om Eskilstuna

Att hyra känns tryggt och bekvämt

Inte minst idag när priserna stiger och stiger pga det ekonomiska läget. När du hyr din bostad vet du vad dina utgifter för boendet blir varje månad – det blir inga extra utgifter om något i bostaden går sönder och behöver lagas eller bytas ut (om du inte själv orsakat skadan). Går till exempel kylen sönder eller  kranen droppar så kontaktar du oss och vi fixar det. Underhåll, reparationer och service ingår i hyran – vi skottar snö, klipper gräs och sköter husen och utemiljöerna så du kan lägga tid på annat.

Livet som hyresgäst ger dig mer frihet samtidigt som det är tryggt och enkelt!

Lediga lägenheter i Eskilstuna
Sök ledigt