Vägen till lägenhet

  1. Du registrerar dig som bostadssökande på Mina sidor. Du behöver ett konto hos oss för att söka våra lägenheter. Det kostar inget att registrera ett konto. Kontrollera att du har fyllt i alla uppgifter i din sökandeprofil, annars kan du inte göra intresseanmälningar.
  2. Sök lediga lägenheter du är intresserad av. Du kan anmäla intresse på flera lägenheter. Uppfyller du grundkraven i vår uthyrningspolicy så kan du bli erbjuden visning. Du kan inte påverka din intresseanmälan genom att ringa eller mejla oss.
  3. Ladda upp intyg. För att bli erbjuden visning av lägenhet, ska du ladda upp intyg som validerar att du uppfyller grundkraven. Det är inget krav att ladda upp sina intyg för att skapa konto, utan det är när du aktivt själv söker lägenhet som du behöver ladda upp dina intyg.
  4. Håll koll på din mejl. Vi skickar alltid erbjudande om visning via mejl till mejladressen du registrerat hos oss. Det är därför viktigt att du angivit korrekt mejl och att du kontrollerar den regelbundet. Vill du inte missa om det läggs ut en lägenhet som varit perfekt för dig? Du kan göra en prenumeration på Mina sidor så att du får mejl när det finns lägenheter som passar dina önskemål.