2021-09-27

Så jobbar vi efter 29 september

Så Jobbar Vi Efter 29 Sep

Den 29 september tas många av restriktionerna för att förhindra spridning av covid-19 bort. Det betyder att vi kan öppna våra områdeskontor för besök igen.

Sedan december 2020 har vi enbart haft våra områdeskontor öppna för bokade besök, för att bidra till att minska spridningen av covid-19. När de flesta av restriktionerna nu tas bort, kan vi återigen ha ordinarie öppettider.

– Det känns väldigt roligt att återgå till en mer normal vardag där det personliga mötet med våra hyresgäster är en naturlig del av förvaltningen, säger Henrik Källåker, regionchef på Victoria Park.

Vi kommer att fortsätta hålla avstånd och vi uppmanar alla som besöker oss att vänta på sin tur utanför kontoret om det är många besökare på samma gång.

Under perioden med restriktioner har vi framförallt åtgärdat akuta fel inne i lägenheter. Efter den 29 september börjar vi även åtgärda fel som vanligt igen.

– Vi har en filosofi att vara tillgängliga i våra bostadsområden, nära hyresgästerna. Jag tror att alla tjänar på det. Som hyresgäst upplever man en ökad trygghet och servicenivå när möjligheten finns att träffas. Att vara tillgänglig är lika med bra service. Dessutom blir det roligare för oss att jobba när vi har en direktkontakt med hyresgästerna, säger Henrik Källåker.

Arkiv

2022-03-22

Laget från Alby representerade Sverige i cricketturnering

Läs mer

2022-03-22

Victoriahem anställer affärsutvecklingschef

Läs mer

2022-03-21

Vi storsatsar på minskade utsläpp i Örebro

Läs mer

2022-03-14

Tre lägenheter i Järva till kvinnor som utsatts för våld

Läs mer

2022-03-01

Vi utökar med 830 lägenheter i Landskrona

Läs mer

Pressmeddelanden

Vill du få våra pressmeddelande till din mejl? Klicka på länken för att göra en prenumeration, så missar du inga viktiga nyheter från oss framöver.

Till prenumerationen