Träna med Mentra by SATS – prova 30 dagar gratis

Med Mentra by SATS är det enklare än någonsin att hålla sig aktiv. Du får tillgång till Nordens största digitala utbildningsutbud och få professionell vägledning av handplockade tränare, alltid där för att stötta och motivera dig när du behöver det.

Bor du hos Victoriahem kan du prova Mentra Digital gratis i 30 dagar (värde 199 kronor). Erbjudandet gäller för nya Mentra-användare. 

Kom igång med Mentra by SATS här

För att aktivera din 30-dagars gratis provperiod behöver du skapa din Mentra-profil, lägga till betalningskort och ange koden victoriahemmentra5. Efter det är du redo att träna med Mentra-appen eller på vår hemsida. Medlemskapet kostar ingenting under provperioden och kan sägas upp när som helst. I annat fall förnyas medlemskapet till fullt pris efter 30 dagar.

Train Together

Behöver du lite motivation och stöd för att komma igång? Med Mentra by SATS kan du nu träna tillsammans med vänner och familj – från ditt eget hem:

Föreställ dig att bjuda in några vänner att träna med dig. Tänk dig nu att kunna göra det med vänner som är 5 eller 500 kilometer bort – och från bekvämligheten av ditt vardagsrum! Det är Train Together från Mentra av SATS. Med Train Together i Mentra-appen kan du se och höra både tränaren och vännerna du bjuder in genom din mobilkamera.

Fitness mirror Rflex 

Den interaktiva fitnessspegeln Rflex ger dig bekväma, uppslukande och engagerande träningspass – allt i bekvämligheten av ditt hem. Det är en elegant spegel designad för att passa in i alla rum. Genom den kombinerade spegeln och pekskärmen kan du med bara ett fingertryck komma åt hundratals träningspass på begäran. Eller få professionell vägledning live av en PT eller träna live med vänner genom den inbyggda kameran. Gå med i utvalda program för att nå mål, spåra din statistik och få den motivation och de verktyg du behöver för att hålla dig aktiv. Allt från ditt eget hem. Din gräsmatta och dina villkor. Läs mer här.